Skip to content
czok-ildi-mariiko-kotott-sapkak-fejlec-
czok-ildi-szintanacsadas-referencia-mariiko-fejlec-b

EGYEDI

czok-ildi-szintanacsadas-referencia-mariiko-fejlec-c

KÉZZEL KÖTÖTT

czok-ildi-szintanacsadas-referencia-mariiko-fejlec-d

SAPKÁK, SÁLAK

Üdvözlünk a Mariiko színes világában!

Kézzel kötött sapkáinkat, sálainkat, kiegészítőinket több mint 20 éve egyedi tervek alapján készítjük különlegesen finom, exkluzív fonalakból.
Januári műhelyvásárainkon Te is megtalálhatod a sokféle fazonból  a fejformádhoz, stílusodhoz illő kötött sapkát, szettet. Még akkor, ha eddig sosem viseltél ilyesmit, mert úgy érezted, nincs „sapkás fejed”. Szívesen bebizonyítjuk, nincs igazad.

Készségesen segítünk próbálni, választani, hiszen nagy öröm számunkra, amikor a tükörbe pillantva vásárlóink arca felragyog.

Ízelítő kézzel kötött, női és férfi sapkáinkból, sálainkból

Próbálni szeretnél?

Várunk műhelyvásárainkon!

A legközelebbi műhelyvásár időpontja: 2024 január 11-12. 14.00-19.00

Helyszín: MARIIKO lakásműhely, Bp. XI. ker. Móricz Zsigmond körtér

Bejelentkezéshez hívj vagy írj:  Czok Ildi, az Öltöztetőnő

06 30 343 8743 vagy czokildi@gmail.com

Ízelítő fonálból készült ékszereinkből

Ízelítő fonátextúráinkból

Rólunk

Csepi MARI

Kislánykorom óta a kötés szerelmese vagyok, már 10 évesen kötött ajándékokkal kedveskedtem a családnak. Később pedig – közgazdász munkám mellett – városszerte dicsért kötött ruhákat készítettem magamnak saját ötletek alapján. Miután nyugdíjba mentem, végre a hobbim lett a munkám, melyből néhány év alatt a lányom segítségével megszületett kreatív kisvállalkozásunk, a Mariiko. 

Czok ILDIKÓ

Édesanyámnak köszönhetően beleszülettem a fonalazásba, majd különféle szakmai kanyarok – közgazdászdiploma, reklámszövegírói karrier – után tértem vissza a fonalakhoz. Saját ékszermárkám (Czolori) mellett a Mariikónál én vagyok a trendfigyelő, valamint a marketing- és látványfelelős.

Fonalainkról

Igényes, minőségi fonalakkal dolgozunk, köztük sok olyan fonállal, amely Magyarországon nem beszerezhető. Sok Mariiko sapka, sál tiszta gyapjú, vagy gyapjú-műszál keverék, de selyem, alpakka, angora fonalakból készült sapkák és a gyapúallergiások számára csak műszálból készült sapkák is találhatók a kínálatunkban. Amennyiben allergiás vagy valamilyen fonálra, kérjük, vásárláskor jelezd.

Miért ennyi az annyi?

Sapkáink általában 23-28 ezer, sálaink 18-26 ezer Ft-ba kerülnek. Sok-sok órát töltünk a különleges gyapjú, selyem, effekt és egyéb fonalak beszerzésével, a fazonok kikísérletezésével, a színek és textúrák igényes összeillesztésével. Egy-egy modellből maximum két-három, de legtöbbször csak egy-egy darabot készítünk. A végeredmény minden alkalommal egy olyan egyedi darab, amely különleges minőséget képvisel, nem jön szembe az utcán, és amit hosszú ideig büszkén viselhetsz.

Nincs olyan, hogy rossz fej

Sok olyan vásárlóval büszkélkedünk, akik korában egyáltalán nem mertek sapkát viselni, mert úgy érezték: nagy a fejük, kicsi a fejük, nagy az orruk, közelülőek a szemeik, túl hosszú a nyakuk, vastag a nyakuk, soványak, kövérek, kopaszak, túl sok hajuk van, túl rövid a hajuk, eláll a fülük, lapos a fejük, alacsony a homlokuk, túl magas a homlokuk, vagy mert CSAK…

Tapasztalataink szerint a legtöbb ember sajnos mindig talál valami hibát a saját megjelenésben. Ezért is örülünk nagyon, amikor vásárlóink egy a fejformájukhoz, stílusukhoz illő kötött Mariiko sapkában a tükörbe pillantva végre olyannak látják önmagukat, amilyennek eddig csak nagyritkán: szépnek.
Sapkáink/szettjeink sokféle fazonban készülnek, a legtöbb arc/fejformához bátran tudunk közülük ajánlani.

Hozzád melyik fazon illik? Stílustippek a választáshoz

Jártál már színtanácsadónál? Próbálj Mariiko sapkát a színtípusod szerint!

Már jóval azelőtt használtunk a sapkáinkat színtípus meghatározásra, hogy a színtanácsadás, mint divat és egyben szakma elterjedt volna Magyarországon. Vörösmarty téri standunkon az elmúlt 20 évben több ezer kedves vásárlónknak ajánlottunk a természetes színeikhez illeszkedő sapkát, sálat. Mivel a sapka szépen körülöleli az arcot, különösen, ha még egy sál is van hozzá, amellyel így szettet alkot, kényelmesen alkalmazható a színtanácsadás során.

Ezért stúdiónkban a szokásos színkendők mellett a CZOLORI PALETTA ékszerekel együtt használjuk a teszteléshez az őszi-téli időszakban.

Te jártál már színtanácsadáson Czok Ildinél? 

Ismered már azokat a színeket, amelyek kiemelik előnyös vonásaidat és amelyekben frissnek, egészségesnek, üdének látszol!

Standunk a Vörösmarty téren

Lépj velünk kapcsolatba!