Skip to content

Szolgáltatásaim

segítek megtalálni a legjobb formád

A stílus alapja a szín. A tiéd melyik?

Kreatív emberként az alkotás sok formáját kipróbáltam. A leginspirálóbb közülük az, amikor a színek iránti lelkesedésemet kombinálhatom az emberek iránti kíváncsiságommal. Ahol nem elég egy jó szem, de kell egy adag empátia is. Kapcsolódni számomra könnyű, de a katarzis igazán abban van, amikor megmutatom neked, te hogyan tudsz kapcsolódni önmagadhoz a színek energiája által!

Válassz szolgálatásaim közül! 

czok-ildi-szintanacsadas-1-A

Színtanácsadás

Szeretnéd megismerni, milyen színekben ragyogsz, és milyen színeket érdemes elkerülnöd, vagy trükkösen ellensúlyoznod, hogy életkorodtól és kilóid számától függetlenül egészséges, üde, ragyogó benyomást kelts?Várlak szeretettel Mester utcai stúdiómban, ahol színkendők, valamint CZOLORI tesztékszerek segítségével megtaláljuk éltető színeidet!

Czolori dizájnékszerek rendelésre

Minden ékszerem talizmán. Beleteszem szívem-lelkem, és boldog vagyok, amikor  te és „ő” egymásra találtok. Azért történhet meg ez, mert te magadra ismersz benne.

A webshopomban többféle színösszeállítás és modell közül választhatsz, de szívesen készítek neked nyakéket, karkötőt, fülbevalót, fejdíszt az általad megálmodott színekben is. Legyen szó esküvőről, születésnapról, évfordulóról, vagy csak egy hétköznapról, a talizmánod veled lesz!

 

czok-ildi-szintanacsadas-designekszerek-min
czok-ildi-szin-es-ekszer-workshop-fejlec2

Szín és ékszer workshop

Fontos számodra az önkifejezés, és hogy abban, amit viselsz, benne legyen a személyiséged? Szeretnél egy olyan egyedi ékszert, amelyben minden egyes színnek, gyöngynek személyre szóló jelentése van? Amely energiát ad és emlékeztet arra, hogy ki vagy és mire vágysz?
Szeretettel várlak a SZÍN ÉS ÉKSZER WORKSHOP-on, amelyen miután megállapítottuk, milyen színekben ragyogsz, elkészítjük a te személyes, megismételhetetlen mágikus ÉNÉKSZERedet Czok Ildi-módra!

shopping flow Ildivel

Megfigyeléseim szerint a nők egy része imád vásárolni, a másik részük gyűlöl. Az előbbiek egy-egy nehéz nap, vagy frusztráló élmény miatt sokszor vigasztalja magát ruhavásárlással nassolás helyett, míg a mások maradnak a csokinál.
Te melyik csoportba tartozol? Ösztönösen nyúlsz a számodra előnyös ruhadarabokért? Vagy elveszettnek érzed magad az üzletekben?

Ha ez utóbbi az igaz, bízd rám magad! Különleges képességem van arra, hogy a ruhakavalkádból kiválasszam azokat a darabokat, amelyekben úgy festesz majd, mintha rád öntötték volna őket.

czok-ildi-kozos-vasarlas-stylist-c
czok-ildi-szintanacsadas-mariiko-sapkák-3-min

kötött mariiko sapkák

Kézzel kötött sapkáinkat, sálainkat, kiegészítőinket több mint 20 éve egyedi tervek alapján készítjük különlegesen finom, exkluzív fonalakból.

Advent idején a Vörösmarty téri standunkon, a CZOK ILDI STÚDIÓBAN és a webshopunkban a közel 20 féle fazonból Te is megtalálhatod a fejformádhoz, stílusodhoz illő kötött sapkát, szettet. Még akkor is, ha eddig sosem viseltél ilyesmit, mert úgy érezted, nincs „sapkás fejed”. Szívesen bebizonyítjuk, nincs igazad.

Ajándékutalvány

AJÁNDÉKOZZ ÉLTETŐ SZÍNEKET!

A kuponok beválthatók a vásárlástól számított fél éven belül bármely CZOLORI dizájnékszerre és az alábbi szolgáltatásokra a vásárlástól számított fél éven belül:

* Színtanácsadás *

* Shopping Flow Ildivel *

* Szín- és Ékszer Workshop *

czok-ildi-szintanacsadas-cegeknek-min

CÉGEKNEK AJÁNLOM

Mivel motiváld női munkatársaidat, női ügyfeleidet?
Mutasd meg nekik, hogy szépek! 

Motivációs lehetőségek:

* Exkluzív dizájnékszerek a cég corporate színeiben VIP ügyfeleknek

* Ékszerek ugyancsak corporate színekben rendezvényekre hostesseknek és a cég képviselőinek

* Előadás a színek szerepéről a sikerben

* Színes csapatépítő tréning és ékszerkészítő workshop