Skip to content

Csűröm-csavarom

fonálékszer workshop

az ékszer, ami rólad szól!

Éld át velem az alkotás örömét!

Előfordult már veled, hogy mikor megdicsérték az outfitedet, te büszkén azt mondtad: „Ezt a ruhát én varrtam”? Vagy az ékszeredre azt, hogy te készítetted? 

Milyen érzés volt?  Hadd találjam ki: felejthetetlen! És a jó hír az, hogy ez az élmény ismételhető!

A CSŰRÖM-CSAVAROM fonálékszer-készítő workshopon megmutatom neked a CZOLORI TWISTED, azaz a csavart ékszereim egyszerűsített alaptechnikáját, amit magam fejlesztettem.

A workshopon készíthetsz:

— egy TWISTED nyakéket,

— vagy egy pár fülbevalót,

— egy karkötőt vagy medált.

Az alapanyagokat, azaz a fonalakat, zsinórokat, fémalkatrészeket és az alkotáshoz szükséges szerszámokat biztosítom a számodra, és gondoskoskodom az inni- és harapnivalókról is.  

miért lesz számodra is élmény a csűröm-csavarom fonálékszer workshop?

— Lesz egy olyan ékszered, amely tökéletesen illik a megálmodott outfitedhez, és amelyre mindig büszke leszel!

— Kikapcsolódsz a hétköznapi verkliből, és feltőltődsz, mert megérdemled!

— Lehetőséget adsz magadnak arra, hogy kiéld a kreativitásod.

— Ha a barátnőiddel együtt érkezel, közös kalandban lesz részed.

ÉS ÍME A BÓNUSZ:

A workshop résztvevőjeként egyszeri, 5% kedvezményt kapsz a Színtanácsadás és a Shopping Flow Ildivel szolgálatások díjából, valamint 5% engedménnyel pihenhetsz vedégházunkban, a Moha és Páfrány Kabinházban, a Rám-szakadék erdejében. 

VÁRLAK SZERETETTEL!

Czok Ildi vagyok, az ékszermániás Öltöztetőnő

Kreatív emberként az alkotás sok formáját kipróbáltam.  Leginspirálóbbnak azt érzem, amikor a színek iránti lelkesedésemet kombinálhatom az emberek iránti kíváncsiságommal. 

Ékszereket több mint 10 éve készítek egyedileg fejlesztett technikákkal. Az évek alatt sok dicséretet kaptam tőletek, amelyekért mély hálát érzek.

A legbüszkébb azonban arra az élményemre vagyok, ami egy vagy inkább több véletlen folytán egy számomra ismeretlen hölgy személyében ért.

Mindjárt elmesélem.

 

A büszke marketinges esete

Egy ismert stylist workshopjának beharangozóján történt; körben ültünk, 8-10 hölgy, épp a bemutatkozó kör zajlott. A résztvevők leginkább fekete outfitben jöttek – talán nem véletlenül, stylistoknál ez gyakori –, ennek pedig fontos szerepe van a későbbiek szempontjából. 

A velem szemben ülő csinos hölgy egy nagy bank marketingvezetőjeként mutatkozott be, és azért jött, hogy beletanuljon a stylist szakmába. Amikor rám került a sor, elmondtam, hogy ékszertervező vagyok, és én készítettem azt ott, …és a marketinges hölgyre mutattam, pontosabban a nyakában levő látványos TWISTED nyakékre. A sok feketeség között ez buja fukszia, narancs, bordó, fekete nyakék volt az egyetlen színes folt a résztvevőkön.

A hölgy ajándékba kapta az ékszert, egy barátnője rendelte tőlem születésnapi meglepetésként. Engem személyesen nem ismert előtte, ezért volt különösen izgalmas és katartikus ez a találkozás.

ékszerek nagyvárosi csavargásokhoz

MIt kell tudnod a twisted ékszerekről?

Fonálgubók, selyemzsinórok és olyakor nyers kötelek rafinált tekervényei alkotják az ellenállhatatlanul vidám és színes TWISTED kollekciót. Ha úgy szeretnéd a maximumot kihozni a megjelenésedből, hogy reggelente nem bíbelődsz sokat az öltözködéssel, nyugodtan támaszkodj a TWISTED-re.  A legegyszerűbb összeállítást is feldobja, és szó szerint felejthetetlen leszel benne. 

fontos infók

A legközelebbi workshop időpontja:

2024. február 22. péntek 17.00-20:30 óráig

Helyszín:  1117 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 14., 44-es csengő

A workshopon max. 6 fő vehet részt.

Részvételi díj 24.000 Ft.

A helyedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani.

Az utaláshoz szükséges adatokat, számlaszámot az alábbi jelentkezési lap kitöltése után e-mailben kapod meg.

Fonálékszer-készítő workshop Czok Ildivel

Jelentkezési lap