Skip to content

Ajánlat cégeknek

szépség. siker. színek.

Mivel motiváld női munkatársaidat, ügyfeleidet?

Mutasd meg nekik, hogy szépek!

Új generációs motivációs tréning- és ajándékötleteim éltető színeket, önbizalmat, ezáltal szépséget ajándékoznak a hölgyeknek.

Több, mint 15 évig dolgoztam a reklámszakmában mint szövegíró, komplex reklámkampányok kitalálója, később pedig mint kreatív vezető. Rengeteg kreatív tenderen vettem részt, ezeken sokszor prezentáltam magam is. Ahhoz, hogy nyerjünk, több kellett, mint a jó ötletből gyúrt izgalmas kampány. Azt kellett elérni, hogy az ügyfél minket akarjon. Amikor egyben voltunk a szerepünkkel, önazonosak kívül-belül, akkor mindez sikerült.

Nekem ebben a személyiségemet kifejező kiegészítők is segítettek, amikor ezeket viseltem, úgy éreztem, van stílusom, egyben vagyok. Aki szépnek érzi magát, az önbizalomtól sugárzik, és a róla alkotott benyomásból profitban is mérhető előny lesz a cég számára.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

I. EGYEDI, EXKLUZÍV DIZÁJNÉKSZEREK VIP ÜGYFELEKNEK AJÁNDÉKBA

*  A CZOLORI ékszerek legfontosabb tulajdonsága a különleges színharmónia és a kézműves gondosság.

* Az egyedileg kifejlesztett technikák lehetővé teszik, hogy a cég corporate színvilágát és/vagy a megajándékozott számára előnyös színeket egyaránt belekomponáljuk az ékszerbe (nyakékbe vagy karkötőbe).

* Az ékszer ezáltal megismételhetetlen, abszolút személyre szabott megtestesülése lesz a cég és az ügyfél gyümölcsöző együttműködésének.

* Ugyanakkor reklámeszköz is, a megajándékozott személy az ékszert viselve a cég jó hírét viszi szerte a világban.

* Az ékszereket díszcsomagolással szállítom.

II. EGYEDI ÉKSZEREK RENDEZVÉNYEKRE

* Medálos nyakékek, szettek a cég képviselőinek vagy hostesseknek corporate színekben.

* Ezek a finom kiegészítők tolakodás nélkül, ugyanakkor hatákonyan erősítik a vállalat imidzsét különösen a rendezvényen részt vevő nők körében.

III. A CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING ÉS WORKSHOP: A SZÍNEK SZEREPE A SIKERBEN

* Interaktív előadás a színek szerepéről sikerben (magyarul vagy angolul)

* A rapid színtanácsadás módszerével, színkendők  és CZOLORI tesztékszerek segítségével megkeressük a résztvevők éltető színeit.

* Az egyedi színpaletták alapján egy-egy elegáns, az üzleti ruhatárba is beilleszthető nyakéket /fülbevalót  készítünk CZOLORI-módra az általam biztosított alapanyagokból és eszközökkel.

* 5-10 fő esetén mindez kb. 5 órát vesz igénybe

IV. AJÁNDÉKKUPONOK

A kuponok beválthatók a vásárlástól számított fél éven belül bármely CZOLORI dizájnékszerre és az alábbi szolgáltatásokra a vásárlástól számított fél éven belül:

* Színtanácsadás

* Shopping Flow Ildivel

* Szín- és Ékszer Workshop

ízelítő ékszereimből

Képzeld el ezeket az ékszereket a céged színvilágában

Az alábbiakban válogatást láthasz ékszereimből. Többféle stílusban, többféle technikával dolgozom, ezeket magam kísérleteztem ki hosszú évek alatt. A színek kavalkádja ne tévesszen meg, egy-egy ékszeren belül nagyon gondosan válogatom össze az árnyalatokat, és ahogy láthatod, nemcsak sokszínű, de  monokróm ékszereim is vannak. 

Amikor egy-egy cég coroprate színvilágában alkotok ékszert, alaposan áttanulmányozom a cég arculati kézikönyvét, vagy a pantonszíneket, hogy az illeszkedés tökéketes legyen.

Vajon a te céged színeiben melyik ékszer mutatna legjobban?

A képekre kattintva a webhsopban még több inspirációt találsz.

Bízom benne, hogy felkeltettem érdeklődésed!

További információval, ajánlatkéréssel kapcsolatban, kérlek, keress az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

czokildi@gmail.com vagy 06-30 3438743