Skip to content

visszajelzések

Köszönöm nektek!

rólam mondtátok

„Először is szeretném Neked megköszönni, hogy tavaly decemberben Mikulás nap alkalmából örökre és visszavonhatatlanul Gyöngyszerelembe eshettem. Ez volt eddigi életem legboldogabb és legcsodálatosabb Télapója, amit hálásan köszönök Neked. 🙂 Időközben Édesanyámat is mintha magával sodorta volna ez a különös élmény... szeretnék neki is ékszert rendelni tőled....”
Kondor Krisztina
”Csak másban moshatod meg arcodat” - ez jutott eszembe, mert miközben Ildi ráébresztett a színekre, megtanított szépnek látni önmagam: a tekintetével, a színekkel való misztikus kapcsolatával, és egyszerre megszületett köztünk egy ősi asszonyi bölcsesség.”
Fuszek Csilla
„Ott volt a Czok Ildi is? És én nem tudtam ott lenni, katasztrófa!”
G. Nóra
„Drága Ildi! Tegnap megérkezett a nyakék. Egyszerűen csodálatos, elképesztő vagy!! Nagyon fog örülni neki a barátnőm. Köszönöm szépen!”
Barna Edina
„Nagyon szépen köszönöm a mai "szín szeánszot", a központban levés élményét, a támogató beszélgetést!. Gazdagabban, színesebben távoztam a stúdióból, megerősödött önbizalommal, hiszen a velünk harmóniában rezgő színek megnyugvást, örömet és derűt képesek gerjeszteni, ezáltal mi is ezt sugározzuk embertársainkra, és akár a szoba sarkában fonnyadó fikuszunkra is, ha lenne, és ezáltal jobb lesz a világ.:-)) "
Lovász Krisztina
„Tél vagyok. Igen, élénk tél. Ezt Czok Ilditől tudtam meg, akinek a színtanácsadásával a barátnőm lepett meg nemrég. Én vagyok az, akinek nem kell tartania a ragyogó, telt színektől, a harsány mintáktól, mert rajtam nem lesz sok, megengedhetem magamnak. Azóta meg is engedem. Attól sem riadok vissza, hogy smaragdzöld szoknyához ciklámen pulóvert húzzak. Jöhetnek a csíkok, a minták, a colorblocking, az élénk rúzsok, a feltűnő ékszerek, a színes szemüvegkeret. Amióta magamban hordom ezt a titkos tudást, az üzletekben egyszerűen átsiklom a fáradt rózsaszínek, meleg narancsok és fakókékek fölött, és egyből kiszúrom azokat a színeket, amikhez, úgy érzem, oda kell mennem. Olyan darabokat próbálok fel, amiket korábban esetleg elkerültem volna, és láss csodát, rendre kiderül, milyen jól tettem, hogy esélyt adtam nekik. Ildi - azáltal, hogy felruházott ezzel az éleslátással - rengeteg időt és energiát spórol nekem. Hab a tortán, hogy a tanácsadás maga is színtiszta (nahát, színtiszta!) élvezet. Ildi figyelmében, kedvességében megmártózva egyfajta női ünnepet ülhettek közösen a derű, a fény és a finomság jegyében, és ez olyasmi, amit mindenki megérdemelne.”
Dudics Emese
„Nehéz a választás, rengeteg csodaszép szín és forma jellemzi az ékszereidet. Olyan színkombinációid vannak, hogy azokat is viselném, amiknek a színeit külön-külön eddig teljesen elutasítottam.”
Damakné Kertész Nóra
„gratulálok a munkáidhoz és az egész oldalhoz, kedvencem: Frida Kahlo ihlette nyaklánc, mert ugyan brutális a mérete és színekben sem igazán visszafogott, de hát én sem vagyok az, szóval..”
Körmöczy Márti
„Először járok ezen az oldalon és ez....ez az akarokegyilyet kategória”
Jakabné Kolba Anikó
„Az ékszereid közül nehéz választani, mert egytől-egyig gyönyörűek, főleg nekem, aki veled együtt imádja a színeket.”
Fehér Zsuzsa
„Ildi... az ékszereid még mindig megbabonáznak...nehéz választani közöttük. Csodálatosan kezeled a színeket!”
Vig Noémi
„Kedves Ildi, nagyon boldog szülinapot kívánok! De szerintem aki ilyen csodákkal veszi körbe magát és hoz is létre azokat, az maga is boldog ember lehet! Igazából az összes alkotásod gyünyörű, csukott szemmel is bátran mernék választani. "
Mihályi Julianna
„Ildi, az ízlésed mindig szuper volt, ez látszik a gyönyörű ekszereiden is !”
Dr. Bagdány Beáta
„Én azzal ajándékozlak meg, hogy elsőként jelenítem meg a hírfolyamban az oldaladat. Így mindig látom a pompás ékszereidet. Egy olyan világot álmodtál meg, amiben a bátor nő CZOK ILDI ékszereket visel. Mestere vagy a színeknek és a formáknak. Szívből gratulálok Neked! Minden ékszeredet szeretem, olyan ez, mint amikor a műgyűjtő egy újabb darabra tesz szert a Mestertől! ”
Zam Ildikó
"Szia Ildi, először is szeretnék nagyon boldog új évet kívánni neked! Ezenkívül szeretném még egyszer megköszönni a tanácsadást, nekem egyelőre úgy tűnik, megváltoztatta az életemet! 🙂 "
Hovanyecz Borbála

Szeretnéd te is megtalálni éltető színeidet?

Szeretettel várlak stúdiómban, ahol kiteszteljük, mely színek a  legelőnyösebbek számodra. A tesztelésben a színkendők mellett  – a piacon egyedülálló módon – az egyedi CZOLORI PALETTA ékszerek és a kézzel kötött, gyönyörű, színes MARIIKO sapkák is szerepet kapnak.