Skip to content

színes enteriőrök

ars poeticám a lakberendezésben

sokféleségből harmónia
Régiből új

Hiszek a folytonosságban.

Amikor egy teret berendezek, mindig megnézem, mi az, ami átmenthető vagy továbbvihető egy korábbi állapotából. Ebben van jóadag ökológiai megfontolás, nem szeretek gondolkodás nélkül kidobni mindent. De van benne filozófia is, hiszen az idő folytonos, nem tehetünk úgy, mintha most indulna a semmiből. 

Mindig alaposan végiggondolom azt is, hogy az adott tér vajon szervesen illeszkedik-e a környezetébe. Van-e kapcsolat a „kinn” és a ”benn” között, vagy gyökeresen más világ a kettő? Ahogy az ékszereknél, a kihívás ebben is az, hogyan illesszem össze a szálakat: a múltat és a jelent a jövővel, a használtat és az újjal, azaz hogyan teremtsek a sokféleségből harmóniát.

A régi, de újjáéleszthető bútorokat átlakítom. Sokféle technikát használok: átfestés, stencil, dekupázs, de mindenféle DIY trükkre is nyitott vagyok, és magam is szeretek új módszereket kitalálni. Designer darabokat highlight-gyanánt, fókusz- és ellenpontként használok. Nagy hangsúlyt fektetek a színekre és a személyességre, és persze a legfontosabbra: arra, hogy a létrejövő térnek érezhetően legyen szellemisége.

picinyke leánylakás

Avagy IKEA-hack az urban jungle jegyében saját stencilmintákkal, menta színű kiegészítőkkel, divatos “zoknis” székekkel.

czok-ildi-szintanacsado-lakberendezes-2
czok-ildi-szintanacsado-lakberendezes-1-c
czok-ildi-szintanacsado-lakberendezes-3-c (2)
czok-ildi-szintanacsado-lakberendezes-4-c (2)

LOFT HANGULAT A PALOTANEGYEDBEN

Kis alapterülete ellenére tágas tér. A galéria a vizesblokk fölés került. A nagy szekrény két régi koloniálbútor házasításából született. A szoba és az előszoba-konyha közötti szintkülönbség áhidalására fehér kavicsokkal feltöltött „medencét” alakítottunk ki.

csináljuk a fesztivált

Az előbbi kislakást ezúttal bulisabb, színesebb kiegészítőkkel rendeztem be.

A czok Ildi stúdió

Harmonikus eklektika, avagy egy darabka Párizs a magasban, ahol buja CZOLORI ékszerekkel, gyönyörű kézzel kötött MARIIKO sapkákkal, színtanácsadással és workshopokkal várlak! 

Munkáim felkeltették az érdeklődésed?

Keress meg az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 

Telefon. 06 30 3438743
E-mail: czokildi@gmail.com

[caldera_form id=”CF5eee7a84abe6e”]