Skip to content

Szín- és stílustanácsadás

éltető színek. egyedi stílus

Amikor összhangban vagy természetes adottságaiddal...

… olyankor még a nap is szebben süt, te pedig ragyogsz!

Lehet, hogy ezt most túlzásnak érzed, mert csak a „hibáidat” látod: itt-ott túl nagy, túl kicsi, túl vékony, túl vastag, túl hosszú, túl rövid, túl öreg, túl fakó, túl, túl, túl… Nem is hinnéd, milyen sokan vélekednek így saját magukkal kapcsolatban. Egy könyvet megtöltene az a rengeteg becsmérlő megjegyzés, amit mi (főleg) nők naponta magunkra aggatunk. 

Az elmúlt 20 évben, mióta színekkel foglalkozom – először az édesanyámmal közösen tervezett, kézzel kötött Mariiko sapkák, majd később az ékszereim kapcsán -, bőven volt alkalmam ezt megfigyelni. De megfigyeltem azt is, milyen fantasztikus, sőt szinte mágikus hatása van a színeknek.  

Több bókot, előnyösebb ajánlatokat kapsz, a főnököd is jobban elismeri a munkád, és még a piacon is szebb gyümölcsöket válogat neked az eladó. Olyan ez, mint egy spirál, a jóból még több jó lesz. De sajnos a rosszból is, amikor fittyet hányva természetes adottságaidra, szürkévé, rosszkedvűvé öltözteted magad.

Azt hiszem… nem, tudom: a szín energia. 

Amikor két összeillő árnyalat találkozik a kezeim között ékszerkészítés közben, azt mindig kíséri egy boldogító érzés. Azt szeretném, ha ezt te is átéreznéd. Ha a tükörbe pillantva meglátnád a hirtelen felragyogást a saját szemedben, miközben egy-egy rejtő szín után a természetes adottságaidhoz illő árnyalatot helyezek az arcod közelébe. Szeretném, ha meglátnád azt, aki lehetsz, jobban mondva, aki valójában vagy.

Készen állsz? Vigyázz, lehet, hogy katartikus lesz!

"...nekem egyelőre úgy tűnik, megváltoztatta az életemet! 🙂 "

Hovanyecz Borbála

czok-ildi-szintanacsadas-1-A

mit jelent az, hogy színtanácsadás?

A színtanácsadás remek eszköz arra, hogy megállapítsuk, milyen színektől leszel vonzó, egészségtől sugárzó, melyek ragyogtatnak, fiatalítanak, és milyen színek azok, amelyektől fakónak, fáradtnak, betegesnek, és a valós korodnál akár 5-10 évvel öregebbnek tűnsz.

miért lesz számodra mindez hasznos?

* Nőni fog az önbizalmad.

*  Felismered és megszereted azt, ami természetesen szép benned.

* Kevésbé fogsz a hibáidra koncentrálni.

* Tudni fogod, hogyan nézz jól ki azokon a napokon is, amikor bal lábbal kelsz fel.

* Nem érzed többé frusztrálónak a smink- és ruhavásárlást.

* Nem vásárolsz olyasmit, amit később nem veszel fel.

* Mivel szépnek látod magad a színeidre támaszkodva, könnyebben túljutsz a válságaidon.

czok-ildi-szintanacsadas-1-B

miben egyedülálló a czok ildi-féle módszer?

Módszerem attól különleges, hogy alkotói szemmel tekintek a színekre. Nemcsak beszélek róluk, hanem magam is előállítok színharmóniákat. Ezért elkészítettem a 12 színvilág színeit összefoglaló  12 CZOLORI PALETTA nyakéket, ezeket is felpróbáljuk majd, így egyben, egy valódi tárgyban is láthatod a színeidet. Mivel a szín nagyon absztrakt valami, a nyakékek segítségével sokkal könnyebben meg fogod érteni, hogy mi a különbség az egyes színcsoportok között.

Nemcsak színkockákat látsz majd magad előtt, hanem belső képként, lelki szemeiddel is fel fogod tudni idézni azt a látványt és érzést, ami az egyes színvilágokhoz kapcsolódik.

Az alábbi vetítésben a rokon típusokat párba rendeztem, így könnyebben megfigyelheted, miben azonosak és miben különböznek. 

Kattints a színtípusodnak megfelelő képre, és a webshopban meg is vásárolhatod a színeidet összefoglaló CZOLORI PALETTA nyakéket. Izgalmasabb lesz, mint egy absztrakt színskálát nézegetni, nem igaz?

A színkendők és az ékszerek mellett színes kötött sapkákkal is tesztelünk.

Az őszi, téli időszakban az édesanyámmal készített, kézzel kötött egyedi, színes Mariiko sapkák és kiegészítők is szerepet kapnak a tesztelésben. Mivel szépen körülölelik az arcot, színtípus-meghatározásra is alkalmasak.

Az a több ezer vásárlónk is bizonythatja ezt, akiknek  az elmúlt húsz évben segítettem Mariiko sapkát választani a Vörösmarty téri adventi vásárokon.  Annyira más volt a tekintetük, amikor tükörbe néztek a megfelelő színű és fazonú sapiban!

Itt a fotókon bennünket látsz: az édesanyámat, engem és az én gyönyörű nagylányaimat!

A Mariiko sapkákat  az új CZOK ILDI/MARIIKO STÚDIÓBAN, webshopunkban és a  Vörösmarty téri adventi vásárban tudod felpróbálni és megvásárolni.

a tanácsadás menete

* Egészséges nassolni- és kortyolnivalók kíséretében megismerkedünk. Megkérdezem majd, hogy miben és miért szeretnél változni.

* Ezt követi az elméleti bevezető a színekről sok érdekes képpel, infóval.

* Ezután megkérlek, hogy mosd le a sminked, majd letakarom a hajad,  ahogy a kozmetikusnál szokás, és eléd terítek egy semleges, fehér „palástot”, majd színkendőket terítek rád. Olyan ez, mintha te magad lennél a fehér vászon, amire sorban felvisszük színeket.

* A számodra legszebb árnyalatok, amelyeknél él az arcod, ragyog a szemed, és mosolyra fakadsz, kiadnak egy színskálát a legelőnyösebb színeiddel.

* Czolori Paletta ékszerekkel és Mariiko sapkákkal is ellenőrizzük az újonnan megtalált színeidet, így a valóságban is láthatod majd, hogy a dolog működik.

* A színpalettád alapján átbeszéljük, hogy milyen színeket használj hajfestésénél és sminkelésnél, valamint hogy milyen színekkel ellensúlyozd a saját ideális színeidtől távolabb levő árnyalatokat, ha mégis az arcod közelében szeretnéd, vagy kell őket viselni (pl. egyenruhánál).

czok-ildi-szintanacsadas-szinpalast

hogyan készülj?

* Hozz magaddal fotókat magadról több korszakodról.

* Valamint egy-egy kedvenc ékszert és olyan ruhadarabot, amit annyira szeretsz, hogy szinte ronggyá hordod, és hozz olyat is, amit csak megvettél, de valamiért nem érzed benne jól magad.

* Hozd el a sminkjeidet is!

* Várj egy picit, mielőtt új hajszínt festetsz magadnak, a tanácsadáson az ideális hajszíneidet is átbeszéljük.

mit kapsz a tanácsadás végén?

* Látványos szemléltető tablót a színvilágodról.

* Egyedi színkártyát. 

* Rengeteg inspiráló ötletet a színtípusodhoz illő szettekről és kiegészítőkről (textúrák, színkombók, fazonok)

* Rúzsajánlót

* 15% engedményt CZOLORI ékszer vásárlásakor fél éven belül

* 15% engedményt egyedi, kézzel kötött MARIIKO kiegészítők vásárlásakor három hónapon belül

czok-ildi-szintanacsadas-1-f

kinek ajánlom?

Azoknak ajánlom a színtanácsadást, akik változni akarnak. Sokféle élethelyzet adódhat, ami kiváltja ezt a belső igényt, például szakítás, válás, új munkahely, előléptetés, a gyerekszülések utáni időszak, vagy a hormonális változások beköszönte a negyvenes évek derekától kezdve, a szemtelen súlygyarapodással, az óriási hangulati kilengésekkel, a konstans fáradtsággal.

A nők egy része sajnos megadja magát a helyzeteknek és a hormonjainak, áldozatnak tekinti magát, de vannak, akik felveszik a kesztyűt, és a válságaikat képesek lehetőségként is megélni. Biztosan tudom, hogy te az utóbbiak közé tartozol, hiszen ezért is vagy itt! 

Igazam van?

VISSZAJELZÉSEK

ÍGY ÉREZTÉTEK MAGATOKAT NÁLAM

”Csak másban moshatod meg arcodat” - ez jutott eszembe, mert miközben Ildi ráébresztett a színekre, megtanított szépnek látni önmagam: a tekintetével, a színekkel való misztikus kapcsolatával, és egyszerre megszületett köztünk egy ősi asszonyi bölcsesség.”
Fuszek Csilla
„Nagyon köszönjük mégegyszer a tegnapi szeánszot. 🙂 Szerintem mindkettőnk nevében mondhatom, hogy csodálatosan feltöltődtünk mindenféle szuper női energiákkal! Megerősítettél mindkettőnket abban, hogy jó irányban haladunk, szépek vagyunk és sugárzóak 🙂 :). Tegnap olyan pluszt kaptunk Tőled, amit mindenkinek ki kellene próbálnia. Receptre kellene felírni!”
Koczán Zsuzsa
„Nagyon szépen köszönöm a mai "szín szeánszot", a központban levés élményét, a támogató beszélgetést!. Gazdagabban, színesebben távoztam a stúdióból, megerősödött önbizalommal, hiszen a velünk harmóniában rezgő színek megnyugvást, örömet és derűt képesek gerjeszteni, ezáltal mi is ezt sugározzuk embertársainkra, és akár a szoba sarkában fonnyadó fikuszunkra is, ha lenne, és ezáltal jobb lesz a világ.:-))
Lovász Krisztina
„Tél vagyok. Igen, élénk tél. Ezt Czok Ilditől tudtam meg, akinek a színtanácsadásával a barátnőm lepett meg nemrég. Én vagyok az, akinek nem kell tartania a ragyogó, telt színektől, a harsány mintáktól, mert rajtam nem lesz sok, megengedhetem magamnak. Azóta meg is engedem. Attól sem riadok vissza, hogy smaragdzöld szoknyához ciklámen pulóvert húzzak. Jöhetnek a csíkok, a minták, a colorblocking, az élénk rúzsok, a feltűnő ékszerek, a színes szemüvegkeret. Amióta magamban hordom ezt a titkos tudást, az üzletekben egyszerűen átsiklom a fáradt rózsaszínek, meleg narancsok és fakókékek fölött, és egyből kiszúrom azokat a színeket, amikhez, úgy érzem, oda kell mennem. Olyan darabokat próbálok fel, amiket korábban esetleg elkerültem volna, és láss csodát, rendre kiderül, milyen jól tettem, hogy esélyt adtam nekik. Ildi - azáltal, hogy felruházott ezzel az éleslátással - rengeteg időt és energiát spórol nekem. Hab a tortán, hogy a tanácsadás maga is színtiszta (nahát, színtiszta!) élvezet. Ildi figyelmében, kedvességében megmártózva egyfajta női ünnepet ülhettek közösen a derű, a fény és a finomság jegyében, és ez olyasmi, amit mindenki megérdemelne.”
Dudics Emese
"Szia Ildi, először is szeretnék nagyon boldog új évet kívánni neked! Ezenkívül szeretném még egyszer megköszönni a tanácsadást, nekem egyelőre úgy tűnik, megváltoztatta az életemet! 🙂 "
Hovanyecz Borbála
"Sötét tél vagyok. Megérkeztem:) ezt éreztem mikor kiderült, mely színek támogatnak. Tudatosan s még gyorsabban átlátom az üzletek kínálatát, mert csak a saját téli színeim tűnnek fel. Így láttam Ildi Tőled is, mikor együtt vásároltunk. Erre tanítottál meg, sőt arra is, hogy lehetek bátor, vakmerő és vagány is ezen a téren. 9éves korunktól erre tanítasz, de most letisztultan a színek, a stilus és a design jegyében. Anyukámat is elvittem hozzád, s imádta az egészet!:) Adtál valami finom többletet is, mert nem csak az infó, hanem az esszencia az, ami megérkezik. Színesen kerekebb s teljesebb a világ!:) köszönöm hogy vagy!:)"
Sarkadi Edit

jó adni, jó kapni

ajándékutalvány és meghívó

Szeretnél CZOLORI szín – és stílustanácsadást ajándékozni egy barátnődnek, rokonodnak, kollégádnak vagy saját maganak? 

Válassz ajándékutalványt, vagy névreszóló meghívót a megajándékozott(ak)nak.

Ajándékkártyát többféle címletben is választhatsz. Ezek felhasználhatók bármely CZOLORI ékszer vagy MARIIKO kötött sapka, sál vásárlására, továbbá beválthatod őket bármely általam nyújtott szolgáltatásra,  – úgy mint szín- és stílustanácsadás, shopping flow, azaz közös vásárlás, ÉN-ékszerkészítő workshop – a vásárlástól számított fél éven belül

A személyre szóló meghívókon nem szerepel ár, így ez diszkrétebb megoldás. Megrendelés után JPG-ben átküldöm az elkészített meghívót, ami színesben kinyomtatva, szép borítékba téve ajándékként átadható. A találkozás időpontját a meghívottal személyesen fogom egyeztetni.

Ajándékkártya vagy névreszóló meghívó megrendelésével kapcsolatban hívj vagy írj, vagy kattints a lenti csomagokra.

czokildi@mail.com vagy 06 30 3438743

 

árak

EGYÉNI TANÁCSADÁS AKCIÓ

2 óra

45000 Ft/fő
* szín- és stílustanácsadás
* CZOLORI PALETTA ékszerekkel, színkendőkkel
* igény szerint az otthonodban
* kiszállás Bp-en vagy vidékre megegyezés szerint

ANYA-LÁNYA TANÁCSADÁS AKCIÓ

3-3,5 óra

34000 Ft/fő 38000 Ft/fő helyett május 5-ig
* szín- és stílustanácsadás
* CZOLORI PALETTA ékszerekkel, színkendőkkel
* igény szerint az otthonodban
* kiszállás Bp-en vagy vidékre megegyezés szerint

MAMAZSÚR barátnőknek

4-4,5 óra

34000 Ft/fő
* szín- és stílustanácsadás
* 3-4 fő részvételével
* CZOLORI PALETTA ékszerekkel és színkendőkkel
* igény szerint az otthonodban
* kiszállás Bp-en vagy vidékre megegyezés szerint

A CSALÁD SZÍNEI

4-4,5 óra

34000 Ft/fő
* szín- és stílustanácsadás
* 3-4 fő részvételével
* CZOLORI PALETTA ékszerekkel és színkendőkkel
* igény szerint az otthonodban
* kiszállás Bp-en vagy vidékre megegyezés szerint