Skip to content

gyöngyszerelem

gyöngyékszer-workshop

kuszaságból harmónia

Légy büszke te is az alkotásodra!

Sokat gondolkodtam, titok maradjon-e, vagy legyen közös kincs.

Végül úgy döntöttem, átadom a titkom. Megmutatom, mire jutottam több, mint 10 év fejlesztése, csiszolgatása után.

A GYÖNGYSZERELEM WORKSHOPON megtanítom neked, hogyan készül a legnépszerűbb CZOLORI ékszer, a gyöngykuszaságot harmóniává ötvöző CZOLORI BEADLOVE.

Tarts velem!

A workshop menete

A BEADLOVE ékszerek technikája sok lépésből áll, ezért  – hogy az időbe beleférjünk – a workshopon nem nyakláncot, hanem karkötőt fogunk készíteni.

A tanultak alapján azonban otthon egy nyakék elkészítésébe is belevághatsz!

Az alapanyagokat, azaz a gyöngyöket, a fémalkatrészeket és a munkához szükséges eszközöket én biztosítom, továbbá gondoskodom inni- és  harapnivalókról is. 

ismerj meg!

Czok Ildi vagyok, az ékszermániás Öltöztetőnő

Kreatív emberként az alkotás sok formáját kipróbáltam.  Leginspirálóbbnak azt érzem, amikor a színek iránti lelkesedésemet kombinálhatom az emberek iránti kíváncsiságommal. 

Ékszereket több mint 10 éve készítek egyedileg fejlesztett technikákkal. Az évek alatt sok dicséretet, szívet melengető visszajelzést kaptam tőletek, amelyekért mély hálát érzek.

Sosem felejtem el például, mikor Anna, egyik kedves ügyfelem, örömmel újságolta el, hogy már zárás után érkezett egy elegáns üzletbe, ahol az üzletvezető, megpillantva a nyakában lévő CZOLORI BEADLOVE nyakéket, kinyitotta neki a boltot.

ti mondtátok

„Nehéz a választás, rengeteg csodaszép szín és forma jellemzi az ékszereidet. Olyan színkombinációid vannak, hogy azokat is viselném, amiknek a színeit külön-külön eddig teljesen elutasítottam.”
Kertész Nóra
„Először is szeretném Neked megköszönni, hogy tavaly decemberben Mikulás nap alkalmából örökre és visszavonhatatlanul Gyöngyszerelembe eshettem. Ez volt eddigi életem legboldogabb és legcsodálatosabb Télapója, amit hálásan köszönök Neked. 🙂 Időközben Édesanyámat is mintha magával sodorta volna ez a különös élmény... szeretnék neki is ékszert rendelni tőled....”
Kondor Krisztina
„Drága Ildi! Tegnap megérkezett a nyakék. Egyszerűen csodálatos, elképesztő vagy!! Nagyon fog örülni neki a barátnőm. Köszönöm szépen!”
Barna Edina
„Először járok ezen az oldalon és ez....ez az akarokegyilyet kategória”
Jakabné Kolba Anikó
„Az ékszereid közül nehéz választani, mert egytől-egyig gyönyörűek, főleg nekem, aki veled együtt imádja a színeket.”
Fehér Zsuzsa
„Ildi, az ízlésed mindig szuper volt, ez látszik a gyönyörű ékszereiden is !”
Dr. Bagdány Beáta
„Kedves Ildi, nagyon boldog szülinapot kívánok! De szerintem aki ilyen csodákkal veszi körbe magát és hoz is létre azokat, az maga is boldog ember lehet! Igazából az összes alkotásod gyünyörű, csukott szemmel is bátran mernék választani.
Mihályi Julianna
„Én azzal ajándékozlak meg, hogy elsőként jelenítem meg a hírfolyamban az oldaladat. Így mindig látom a pompás ékszereidet. Egy olyan világot álmodtál meg, amiben a bátor nő CZOK ILDI ékszereket visel. Mestere vagy a színeknek és a formáknak. Szívből gratulálok Neked! Minden ékszeredet szeretem, olyan ez, mint amikor a műgyűjtő egy újabb darabra tesz szert a Mestertől! ”
Zam Ildikó

Így készülj a workshopra

Meríts ihletet!

A workshop előtt kérlek, gondold végig, milyen színvilágú ékszert szeretnél készíteni, és küldj erről egy hangulatfotót (pl. a Pinterestről). Ilyen hangulatfotókat találsz az alábbi kollázsokon is.

A küldött hangulatfotó alapján állítom neked össze a beadsoup-ot, azaz a gyöngylevest, amiből dolgozni fogsz. A workshopon  gyöngyválogatással már nem foglalkozunk, így több idő jut a technika elsajátítására.

miért lesz számodra élmény a gyöngyszerelem workshop?

— Lesz egy olyan ékszered, amely tökéletesen illik a megálmodott outfitedhez, és amelyre mindig büszke leszel!

— Kikapcsolódsz a hétköznapi verkliből, és feltőltődsz, mert megérdemled!

— Lehetőséget adsz magadnak arra, hogy kiéld a kreativitásod.

— Ha a barátnőiddel együtt érkezel, közös kalandban lesz részed.

ÉS ÍME A BÓNUSZ:

A workshop résztvevőjeként egyszeri, 5% kedvezményt kapsz a Színtanácsadás és a Shopping Flow Ildivel szolgálatások díjából, valamint 5% engedménnyel pihenhetsz vedégházunkban, a Moha és Páfrány Kabinházban, a Rám-szakadék erdejében. 

fontos infók

A legközelebbi workshopok időpontja:

március 21. csütörtök 17:00-20:30 (még 2 hely van)

április 15. hétfő 17:00-20:30

május 13. hétfő 17:00-20:30

Helyszín:  1117 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 14., 44-es csengő

A workshopon 3-4 fő vehet részt.

Részvételi díj 32.000 Ft.

A helyedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani.

Jelentkezéskor írd meg, melyik időpontra jönnél.

Az utaláshoz szükséges adatokat, számlaszámot az alábbi jelentkezési lap kitöltése után e-mailben kapod meg.

SZERETETTEL VÁRLAK!

Gyöngyszerelem ékszerkészítő workshop Czok Ildivel

Jelentkezési lap