Skip to content

CZOK ILDI STÚDIÓ

találkozzunk személyesen!

Töltődj fel színekkel!

HELYSZÍN: a Mester utca eleje. A város szívében, a Dunához közel, a magasban. Az ablakokból párizsias háztetőkre látsz, a tükrömbe nézve pedig a legszebb arcodra.

Szeretettel várlak új stúdiómban! 

A pontos cím: Mester utca 24.

Megközelíthető: a 4-6-os villamos Mester utcai megállójától 3 perc sétával.

Bejelentkezéshez hívd a +36 30 343 8743-as számot, vagy írj e-mailt: czokildi@gmail.com

MI MINDENT TALÁLSZ A czok Ildi STÚDIÓBAN?

* Színes, karakteres Czok Ildi ékszereket,

* Egyedi, kézzel kötött Mariiko sapkákat, kiegészítőket, melyeket az édesanyámmal tervezünk.

* Szín- és stílustanácsadást

* Énékszer-készítő workshopokat

* Finom teát, egészséges vendégváró falatokat

Czok Ildi-ékszerek a színek szerelmeseinek

Ékszereim általában egyszerre markánsak és finomak, és sokak szerint érzékiek. Főleg fonálból és gyöngyökből készítem őket az általam kikísérletezett technikákkal.

Legújabb kollekciómba színtanácsadói látásmódomat is belekomponáltam. A CZOLORI BEADLOVE KOLLEKCIÓ darabjai a 12 színtípus színeit foglalják össze, így nem csak ragyogtatnak, hanem tanítanak is: megtanítanak belülről, lelki szemeiddel (is) látni azt a színvilágot, ami a tiéd!

KÉZZEL KÖTÖTT, EGYEDI MARIIKO SAPKÁK, KIEGÉSZÍTŐK 

Itt a helyed, ha egyedi kötött sapkára, sálra, téli kiegészítőre vágysz. Csodás fonalakkal dolgozunk, rengeteg színárnyalnyalatban. Az édesanyám, Csepi Mari által kifejlesztett 20 féle fazon közül te is megtalálod a fejformádhoz, stílusodhoz, színtípusodhoz illőt.

Őszi, téli időszakban a színtanácsadás során is használjuk a sapkákat, így azonnal látni fogod, milyen gyönyörű vagy, ha a színeidet viseled! 

szín- és stílustanácsadás alkotói szemmel

Szeretnéd megismerni, milyen színekben ragyogsz, és milyen színeket érdemes elkerülnöd, vagy trükkösen ellensúlyoznod, hogy életkorodtól és kilóid számától függetlenül egészséges, üde, ragyogó benyomást kelts?

Stúdiómban színkendők, valamint CZOLORI tesztékszerek és gyönyörű kötött Mariiko sapkák segítségével megtaláljuk éltető színeidet! 

Szín- és ékszer workshop

Fontos számodra az önkifejezés, és hogy abban, amit viselsz, benne legyen a személyiséged?

Szeretnél egy olyan egyedi ékszert, amelyben minden egyes színnek, gyöngynek személyre szóló jelentése van? Amely energiát ad és emlékeztet arra, hogy ki vagy és mire vágysz?

Szeretettel várlak a SZÍN ÉS ÉKSZER WORKSHOP-on, amelyen miután megállapítottuk, milyen színekben ragyogsz, elkészítjük a te személyes, megismételhetetlen mágikus ÉNÉKSZERedet Czok Ildi-módra!

harmonikus eklektika - avagy röviden az enteriőrről

Amikor 20 évvel ezelőtt megvettük ezt a kis lakást, szerelem volt első látásra. Legfelső emelet, ablakok a szélrózsa minden irányába, sehol egy derékszög, csak szabálytalanság, vagyis színtiszta Párizs. Én a párizsi utcaképhez tartozom! – szoktam mondogatni, hát most itt van egy darabka belőle. Kezdjél vele valamit!

Mint a lakberendezéseimnél mindig és az élet dolgaival kapcsolatban általában, folytonosságban gondolkodom. Megtartani, átmenteni  azt, ami szép és értékes, ezt fűszerezni valami nagyon is maival. Elvégre most élünk, ebben a pillanatban!

Harmonikus eklektika. Ez vezeti a kezemet az ékszerkészítésben, és ez volt a jelszavam a felújításkor is. Remélem, te is úgy érzed majd, sikerült megteremtenem a harmóniát.