Skip to content

Stílusvarázsló program

varázsolj velem!

Érezd jól magad a ruháidban,

így jobban érzed magad a világodban!

A STÍLUSVARÁZSLÓ egy négy alkalomból álló program, amelynek segítségével közelebb kerülsz ahhoz a nőhöz, aki mindig is lenni szerettél volna.

Megtanulod felismerni és tisztelni, ami szép benned, és tele lesz a gardróbod olyan szettekkel,  amelyek az előnyös vonásaidat hangsúlyozzák.

Szeretnéd, ha mindez varázsütésre megtörténne? Tarts velem!

Ígérem, lesz egy pillanat a program során, amikor hirtelen elkezdesz másként tekinteni önmagadra, és meglátod magadban a stílusos nőt.

Mit kapsz a programtól? Mi ebben a varázslatos?

* Új szemmel fogsz tekinteni természetes adottságaidra, rendszerben fogod látni őket és azt a stíluspotenciált, ami benned rejlik.

* Megtapasztalod, hogy karaktered lefordítható a ruhadarabok és fazonok egy átlátható körére, amely a gardróbodat képezi.

* A stílusokról, kompozíciókról elméletben hallott dolgok összeállnak egy rendszerré a fejedben és a gyakorlatban, azaz aktívan is tudod majd alkalmazni az elveket.

* Tanúja leszel annak, hogyan épül fel egy hozzád illő outfit, a basictől a stíluskirálynő szintig, és te magad is kedved szerint megkomponálhatod bármelyiket.

* Az üzletekben zsigerből meglátod a hozzád szóló holmikat, kiegészítőket, meg sem hallva a többi „hangját”.

* Mivel ezentúl nem vásárolsz kihasználatlan darabokat, a Földnek is jót teszel. 

* Megérted, hogy elég egyfélének lenni, ÖNMAGADNAK, mert az is pont elég gazdag és izgalmas.

* Felismered, hogy ez az egyféleség a TE STÍLUSOD, azaz VAN STÍLUSOD, mint azoknak a nőknek, akiket eddig esetleg irigyeltél.

hogyan épül fel a folyamat?

Az első találkozás:

milyen színtípus, alkat és archetípus vagy?

Első alkalommal megismerkedünk, és feltérképezem, hol tartasz most és hová szeretnél eljutni.  Beszélünk majd arról is, mi megakadályoz abban, hogy vonzónak lásd magad.

Kiderítjük, milyen stílus állhat hozzád a legközelebb, milyen karakterekben gondolkodjunk.

Ebben segít a színanalízis módszertana, amely jóval többről szól, mint pusztán a hozzád illő árnyalatok megtalálásáról.

A Czok Ildi-féle színanalízis során a hagyományos színkendőkön kívül a CZOLORI PALETTA ékszerekkel is tesztelünk. Ezek segítenek felismerni és megkülönböztetni az egyes színvilágokat, és általuk könnyen beazonosítható a színtípusod.

Ideális esetben a forma és a tartalom, vagyis külső anatómiai adottságaink (szemszín, bőrszín, hajszín) és belső tulajdonságaink harmonikus egységet alkotnak.  Azt látod szépnek a világból, amit magadhoz közelinek érzel, amely a te szépségeszményedet igazolja.  Ez lefordítható egy-egy archetípusra, stílusra is.

Vagyis a színanalízis végére tudni fogjuk, hogy egy finom hercegnő vagy, vagy talán extravagáns művésznő?  Vagy sok minden más, itt most csak kiragadtam két példát.

A  program során az alkati adottságaidat is számba vesszük. Ezek az adottságok a stílusodat is befolyásolni fogják, de a karaktered  a kilóidnál tágabb kategória, és kis túlzással azt mondhatjuk, hogy minden szinten szinte minden lehetséges.

Vagyis a legtöbb karakter elképzelhető minden méretben és testalkaton. Ezért is fontos, hogy első körben karakterekben, népszerű szóval élve: archetípusokban gondolkodjunk.

Fontos kérdés a hajszín, ezt is megvitatjuk rögtön az első alkalommal. A színtípus-meghatározásnál számodra is egyértelmű lesz, milyen hajszínek illenek hozzád.

Második találkozás:

Szetteket varázsolunk a gardróbodból

A második alkalommal néhány órára beköltözünk a szekrényedbe.  

Zsongani fognak a fejedben az első találkozás felismerései, melyekről látványos szemléltető eszközöket is kapsz, hogy otthon is emlékezz a tanultakra.

A házi feladatod az lesz, hogy összerakj és lefotózz magadon szetteket, amelyeket a gardróbod aktuális tartalma alapján szívesen viselnél. 

Második találkozásunk alkalmával átbeszéljük ezeket a szetteket, és megnézzük, mennyiben támogatják ideális karakteredet, azaz az archetipusodat.

A testsúly, testalkat is szóba kerül természetesen, megnézzük, melyek azok a testrészeid, amelyeket érdemes jobban hangsúlyoznod, és melyek azok, amelyekről ügyesen el tudod terelni a figyelmet.

Megmutatom, melyik kompozíciós elvet érdemes használnod, melyik illik a te színtípusodhoz, testalkatodhoz, karakteredhez.

Új szetteket is varázsolunk természetesen; meg fogsz lepődni, mennyi lehetőség van még a szekrényedben.

Látni fogod, hogyan lehet egy alapszettet továbbépíteni, fűszerezni stíluskirálynői szintig.

A szetteket az egyes fázisokban lefotózzuk, hogy ne csak a végeredményre, de az építkezés folyamatára is emlékezz.

Javaslom, hogy kezdetben egy az egyben ezeket a szetteket viseld, így biztos lehetsz benne, fantasztikusan festesz.

Listát írunk arról, mi hiányzik a gardróbodból, mit érdemes beszerezned, amivel felteheted az i-re a pontot.

A fotókon Ági szuper szettjeit látod, aki nem gondolta volna, hogy így is össze lehet variálni a ruháit.

A képek alatt elolvashatod, hogyan érezte magát Ági a program során.

Kedves Ildi! Vártam-vártam, hogy tanácsod szerint elmúljon a kezdeti lelkesedés a tanácsadástól, de nem... 🙂 úgyhogy most azért megírom már :))))) A COVID járvány engem is home office-ba kényszerített és a régi tüchtig énem egy év alatt leamortizálódott. Mivel itthon dolgoztam, teljesen mindegy volt, mi van rajtam, a mackónadrág pedig sztrecs, szóval nyúlik ahol és ahogy kell. Miután ismét bejárós időszak következett és a legnagyobb stressz reggel ért a szekrény, majd a tükör előtt, elhatároztam, segítséget kérek. Nagyon sok stylist honlapot néztem meg, de végül Ildi mellett döntöttem. Rögtön szimpatikus volt, hogy nem azonnal akart mindent (is) mint én, hanem szépen sorban mentünk; először a szín- és stílustanácsadás, ahol részletesen megbeszéltük a színeket, formákat képek és kendők segítségével, majd egy másik alkalommal gardróbot is rendeztünk. Mindenkinek ajánlom, hogy ne álljon meg, ezt is próbálja ki! Ahol én tanácstalanul álldogáltam reggel és csak kaotikus semmirevaló dolgokat láttam, ő egy játszóteret és úgy illesztgette egymáshoz az egyes darabokat, hogy abból valóban elegáns, mégis vagány szettek születtek - szám szerint 16!!! És mindezt a meglévő ruhatáramból, a meglévő, igen kevéske kiegészítőimmel! Közben kiváló tanácsokat is kaptam, hogyan "építsem fel" a szetteket, hogyan lássak színeket és csodák csodája, ma már én is megkísérlek összerakni egy-egy outfitet 🙂 Az összes általa összerakott szettben jól érzem magam, a környezetem meg igen lelkes - az első héten a férjem alig várta, másnap milyen felesége lesz 🙂
R. Ági visszajelzése

HARMADIK találkozás:

sHOPPING FLOW, AMIKOR ÉLMÉNY LESZ A VÁSÁRLÁSBÓL

Eddigre már tisztában vagy azzal, mi az archetipusod, a színtípusod és melyek az alkatod előnyös adottságai; vagyis célirányosan tudunk haladni a vásárlásnál.

Két célunk lesz.

Egyrészt azokra a gardróbodból hiányzó darabokra fogunk koncentrálni, amelyekkel a meglévő és a még hiányos szettjeidet a tökélyig fejleszthetjük.

Másrészt új fazonokat, színeket mutatok neked, amelyekkel új szetteket tudunk alkotni.

Ahogyan az otthoni szettvarázslatnál, itt is mindent lefotózunk, hogy otthon már ne kelljen gondolkodnod reggelente a szetteken.

Meglátod, mire ide érünk, már igazán új szemmel fogsz magadra nézni.

 

A fotókon Angéla néhány szettjét láthatod egy rögtönzött divatbemutató keretében egy nagy hazai second hand lánc egyik központi üzletében. Hogy tetszenek? Sajnos későn kaptam észbe, így a programunk elején összeválogatott csuda szetteket most nem tudom bemutatni, de legalább ennyire izgalmasak voltak, és főleg színesebbek.

Kedves Ildi! Én is tanultam pár dolgot az előnyös öltözködésről - ennek ellenére - a stílusom keresése közben a saját vakfoltomra én sem láthattam rá.🙈 Nagyon hálás vagyok neked az együtt töltött közös vásárlásokért, beszélgetésekért és a sok-sok megvásárolt, stílusos ruháért, amikkel segítettél egy elakadásomon továbblépni! 😃
N. Angéla visszajelzése

negyedik találkozás:

amitől a stílusod igazán ütős lesz: a kiegészítők

Mostanra kikristályosodot a stílusod alapkaraktere. Megvannak azok a darabok, amelyekből magadtól is nagyszerűen tudsz építkezni, és amelyeket jól tudsz variálni.

Ami hiányzik: az a FŰSZER, amitől igazán stílusos leszel. A fűszer, ami Rád jellemző, amit érdemes minél többször használnod. Ami a megkülönhöztető stílusjegyed, a konstans a megjelenésedben, másként fogalmazva az állandó jelződ.

Ez a legizgalamasabb része a folyamatnak. Cipőt, táskát, napszemüveget, ékszereket, azaz kiegészítőket válogatni igazi kényeztetés lesz, meglátod. De nem kell mindent megvenned, csak azt, ami igazán a tiéd, és ami belefér a keretedbe. Többféle opciót is mutatok, így nem fogod nyomás alatt érezni magad. 

 

Nos, készen állsz a varázslatra?

4 alkalmas STíLUSVARÁZSLÓ PROGRAM

Bevezető ár: 160 000 Ft (185 000 Ft helyett)Egy összegben vagy 2 részletben is be tudod fizetni utalással, bankkártyával vagy készpénzben
4 találkozás 6 hét alatt (4x2-3 óra)
Karakter, archetipus meghatározása
Színtípus-elemzés CZOLORI észerekkel és színkendőkkel
Testalkatelemzés
Szettek összeállítása a jelenlegi gardróbodból
Shopping flow Ildivel
Az évszaknak megfelelő, egymással jól variálható (főleg) hétköznapi és alkalmi darabok vásárlása
Kincsvadászat: tanácsadás a kiegészítőkre vonatkozóan, ezek közös beszerezése
Kapszulagardrób tippek
Látványos szemléltető tablók, példák, hogyan komponálj a karakterednek, alkatodnak megfelelően
Tanácsok hajszínre, sminkre, sminktermékekre
Önbizalomtuning
Megszületik benned a STÍLUSOS NŐ!

Amit még a program mellé kapsz:

10% kedvezmény a Moha&Páfrány Kabinházba az adott szezonban (kattints a fenti menüre)
Egyszeri 15% kedvezmény CZOLORI ékszer vásárlásakor fél éven belül

jelentkezési adatok

Jelentkezési lap